Magazin > VIP
19 ogledov

Katy rada šokira starše

Katy se še vedno upira svojim staršem. (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Pevka Katy Perry je priznala, da je v otroštvu ves čas nasprotovala staršem, ki so se bali, da bi "jo vzgojili v pocestnico".

Katy Perry je ves čas nasprotovala svojim staršem, ki spoštujejo krščanske vrednote, in preizkušala, do kod seže njihovo razumevanje. Katy pravi, da še danes rada razburja svoje starše. "Nikoli mi niso pustili gledati Smrkcev, mami se je zdela Smrketa kot nekakšna pocestnica. Zdaj pa bom jaz igrala Smrketo" je povedala Katy, ki bo v prihajajočem filmu o Smrkcih posodila glas Smrketi. "Nisem gledala niti ene epizode Smrkcev, saj mi niso dovolili. A zelo sem vesela, da bom lahko sodelovala pri snemanju," je povedala.

"Poklicala sem mamo in ji dejala: 'Veš kaj, Smrketa bom'. Bilo je tako kot takrat, ko sem jo poklicala in ji dejala: 'Ugani to. Poljubila sem dekle'. Ali ko sem ji dejala, da bom gola v videospotu," pravi Katy, ki očitno rada šokira svoje starše.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.