Kdo je potreboval test nosečnosti?

Foto: voyo.si
Foto: voyo.si
V hiši Big Brother je očitno vedno bolj zanimivo. Nekateri se predajajo strastem pod odejami, drugi se kregajo, spet tretjim gredo sostanovalci na živce.
Oglej si celoten članek

Odkar je Ksenija zapustila hišo Big Brother se marsikdo sprašuje, ali Marka skrbi, da je njegova prijateljica zanosila. Plavolaska in nogometaš sta prejšnji teden krstila hišo Big Brother. A vendar za test nosečnosti ni prosila Ksenija, Velikega brata je zanj prosila Dijana.

Ta je v spovednici povedala, da ji menstruacija zamuja že nekaj dni in da bi prosila za test. Prav tako je prosila za dovoljenje, da v primeru pozitivnega rezultata, novico sporoči tudi domačim.

Dijana, ki ima sicer že ima tri otroke, je opravila test, a je kmalu ugotovila, da gre le za lažni preplah.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.