Keanu Reeves doživel živčni zlom

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Igralec Keanu Reeves je priznal, da je pred sedmimi leti, ko je dopolnil 40 let, doživel živčni zlom.
Oglej si celoten članek

Keanu, ki zdaj šteje 47 let, je pred kratkim priznal, da se je ob 40. rojstnem dnevu težko soočal s staranjem in glasnim tiktakanjem biološke ure. Počutil se je grozno, a zdaj pravi, da ga je sram, ko se ozre nazaj. "Imel sem klasični živčni zlom, krizo srednjih let. Zdaj mi je zelo nerodno, ko govorim o tem, zdi se mi smešno. Hitro sem si opomogel. Vse skupaj sem doživljal kot drugo puberteto. Moje telo se je spreminjalo, moje misli so bile drugačne in posledično se je spremenil tudi moj odnos do sebe in sveta," je pojasnil Keanu in dodal, da se zdaj počuti dobro, nekaj pa je vseeno drugače. Zvezdnik pravi, da se ne zabava več toliko, kot se je včasih. "Da bi hodil v klube? Prestar sem za to."

Igralec, ki zdaj lahko odprto govori o živčnem zlomu, je lani poleti izdal knjigo o samopomoči, in že takrat bi lahko med vrsticami prebrali, da nekaj ni v redu. A Keanu je tedaj trdil, da je knjigo napisal zato, da bi nasmejal prijatelja. No, pa saj je vseeno, samo da je pomagalo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.