Magazin > VIP
31 ogledov

Keanu Reeves doživel živčni zlom

Keanu Reeves FameFlynet
Igralec Keanu Reeves je priznal, da je pred sedmimi leti, ko je dopolnil 40 let, doživel živčni zlom.

Keanu, ki zdaj šteje 47 let, je pred kratkim priznal, da se je ob 40. rojstnem dnevu težko soočal s staranjem in glasnim tiktakanjem biološke ure. Počutil se je grozno, a zdaj pravi, da ga je sram, ko se ozre nazaj. "Imel sem klasični živčni zlom, krizo srednjih let. Zdaj mi je zelo nerodno, ko govorim o tem, zdi se mi smešno. Hitro sem si opomogel. Vse skupaj sem doživljal kot drugo puberteto. Moje telo se je spreminjalo, moje misli so bile drugačne in posledično se je spremenil tudi moj odnos do sebe in sveta," je pojasnil Keanu in dodal, da se zdaj počuti dobro, nekaj pa je vseeno drugače. Zvezdnik pravi, da se ne zabava več toliko, kot se je včasih. "Da bi hodil v klube? Prestar sem za to."

Igralec, ki zdaj lahko odprto govori o živčnem zlomu, je lani poleti izdal knjigo o samopomoči, in že takrat bi lahko med vrsticami prebrali, da nekaj ni v redu. A Keanu je tedaj trdil, da je knjigo napisal zato, da bi nasmejal prijatelja. No, pa saj je vseeno, samo da je pomagalo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.