Magazin > VIP
49 ogledov

Keanu izdal knjigo o samopomoči

Keanu Reeves Flynet
Igralec Keanu Reeves je napisal knjigo o samopomoči Ode To Happiness (Oda sreči), da bi nasmejal svojega prijatelja.

Keanu, ki je pred desetimi leti v prometni nesreči izgubil dekle Jennifer Syme, se je za pisanje knjige Ode To Happiness (Oda sreči) odločil po tem, ko je njegov prijatelj Janey Bergam spoznal, da je igralčevo samopomilovanje že naravnost smešno. "Sedela sva v moji kuhinji in poslušala radio. Neka radijska postaja je predvajala res depresivne in grozne pesmi. Janeyju sem potožil, da se počutim zelo osamljenega in prizadetega, njemu pa se je to zdelo smešno," je povedal zvezdnik.

46-letni igralec je zato vzel kos papirja in začel nanj pisati vse stereotipe depresivnosti. "Saj veste, ko si vzameš trenutek zase, zlezeš v kad, si prižgeš svečo in si totalno depresiven. In vse to je Janeyja neizmerno zabavalo, zato sem nadaljeval s pisanjem," je razložil. In tako je nastala knjiga, ob pisanju katere se je zvezdnik neizmerno zabaval.

Zabaval pa se je tudi, ko je lani izvedel, da so njegovi oboževalci organizirali Cheer Up Keanu Day (Dan za razvedritev Keanuja). Za ta korak so se odločili po tem, ko so videli fotografije, na katerih igralec osamljen poseda na plaži. "To je bilo res smešno," je povedal.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.