Keanu Reeves: Zaradi sestrine težke usode daroval milijone

Foto: scena 21.05.13. keanu reeves, Canadian actor Keanu Reeves arrives at Budapest Li
Foto: scena 21.05.13. keanu reeves, Canadian actor Keanu Reeves arrives at Budapest Li
Eden najbolj simpatičnih igralcev sveta je že večkrat dokazal, kako veliko srce ima.
Oglej si celoten članek

Okoli igralca Keanuja Reevesa se že od samega začetka vije tančica skrivnosti. V devetdesetih je veljal za enega najbolj iskanih mladih igralcev in nizal hit za hitom, a se na rdeči preprogi nikoli ni počutil domače. 
57-letnik, zvezda filmske franšize Matrica, ki je lani dočakala nadaljevanje, pa je nase opozarjal tudi s svojo radodarnostjo. Dvanajstim kaskaderjem, s katerimi je sodeloval pri snemanju filma Matrica Reloaded, je podaril pregrešno draga motorna kolesa znamke Harley Davidson, kaskaderjem filma John Wick pa Rolex ure. 
Govori se tudi, da je večji del zaslužka od filmov Matrica daroval za raziskave krvnega raka. Igralec namreč točno ve, kaj prestajajo bolniki. Njegova dve leti mlajša sestra Kim se je s to vrsto raka borila kar deset let. Da bi lahko skrbel zanjo, je leta 1999 prestavil snemanje prvega dela Matrice.

Foto: Profimedia keanu reeves, kim
"Imam zasebno fundacijo, ki pomaga nekaterim pediatričnim bolnišnicam in ustanovam, ki raziskujejo raka. Nanje ne obešam svojega imena. Fundaciji puščam proste roke,“ je pred časom povedal zvezdnik, ki ima za sabo težko preteklost.

Odraščal je brez očeta, izgubil je svojega najboljšega prijatelja Riverja Phoenixa, ki je umrl zaradi prevelikega odmerka drog, njegova velika ljubezen Jennifer Syme je rodila mrtvo hčerko, dve leti pozneje pa je umrla v avtomobilski nesreči. Mediji so pisali, da izgube hčerke, ki sta jo s Keanujem poimenovala Ava, ni nikoli prebolela. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.