Magazin > VIP
3144 ogledov

Keanu Reeves: Zaradi sestrine težke usode daroval milijone

scena 21.05.13. keanu reeves, Canadian actor Keanu Reeves arrives at Budapest Li scena 21.05.13. keanu reeves, Canadian actor Keanu Reeves arrives at Budapest Li
Eden najbolj simpatičnih igralcev sveta je že večkrat dokazal, kako veliko srce ima.

Okoli igralca Keanuja Reevesa se že od samega začetka vije tančica skrivnosti. V devetdesetih je veljal za enega najbolj iskanih mladih igralcev in nizal hit za hitom, a se na rdeči preprogi nikoli ni počutil domače. 
57-letnik, zvezda filmske franšize Matrica, ki je lani dočakala nadaljevanje, pa je nase opozarjal tudi s svojo radodarnostjo. Dvanajstim kaskaderjem, s katerimi je sodeloval pri snemanju filma Matrica Reloaded, je podaril pregrešno draga motorna kolesa znamke Harley Davidson, kaskaderjem filma John Wick pa Rolex ure. 
Govori se tudi, da je večji del zaslužka od filmov Matrica daroval za raziskave krvnega raka. Igralec namreč točno ve, kaj prestajajo bolniki. Njegova dve leti mlajša sestra Kim se je s to vrsto raka borila kar deset let. Da bi lahko skrbel zanjo, je leta 1999 prestavil snemanje prvega dela Matrice.

keanu reeves, kim | Avtor: Profimedia Profimedia

"Imam zasebno fundacijo, ki pomaga nekaterim pediatričnim bolnišnicam in ustanovam, ki raziskujejo raka. Nanje ne obešam svojega imena. Fundaciji puščam proste roke,“ je pred časom povedal zvezdnik, ki ima za sabo težko preteklost.

Odraščal je brez očeta, izgubil je svojega najboljšega prijatelja Riverja Phoenixa, ki je umrl zaradi prevelikega odmerka drog, njegova velika ljubezen Jennifer Syme je rodila mrtvo hčerko, dve leti pozneje pa je umrla v avtomobilski nesreči. Mediji so pisali, da izgube hčerke, ki sta jo s Keanujem poimenovala Ava, ni nikoli prebolela. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.