Keith zobe pritrdi z lepilom

Foto: Žurnal24 Keith je večkrat dokazal, da je zelo samosvoj. (Foto: Reuters)
Če gre verjeti kolegom iz skupine Rolling Stones, si legendarni kitarist Keith Richards svojo zobno protezo namesti kar vpričo vseh in to z lepilom.
Oglej si celoten članek

Kljub temu, da je skupina Rolling Stones skušala tekom desetletij ohranjati svoj ugled, na dan prihajajo pikantne podrobnosti iz življenja članov skupine.

Pred nekaj meseci je kitarist Keith Richards javnost šokiral s svojo biografijo, v kateri je med drugim priznal, da je posnifal pepel svojega očeta, sedaj pa znova dokazal, da je poseben. V intervjuju za The Guardian je njegov kolega Ronnie Wood priznal, da je glede osebne higiene zelo samosvoj.

"Ko mi je nazadnje zobna proteza izpadla iz ust, je moje dekle Ana Araujo na srečo imela v torbici zobno lepilo, pa sem si jo takoj pritrdil nazaj," je povedal in dodal, da je Keith storil nekaj podobnega. "Nekoč si je zobe Keith pritrdil z lepilom kar sredi ulice. Potem so se zelo dobro držali," je še razkril.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.