Magazin > VIP
38 ogledov

Keith zobe pritrdi z lepilom

Keith je večkrat dokazal, da je zelo samosvoj. (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Če gre verjeti kolegom iz skupine Rolling Stones, si legendarni kitarist Keith Richards svojo zobno protezo namesti kar vpričo vseh in to z lepilom.

Kljub temu, da je skupina Rolling Stones skušala tekom desetletij ohranjati svoj ugled, na dan prihajajo pikantne podrobnosti iz življenja članov skupine.

Pred nekaj meseci je kitarist Keith Richards javnost šokiral s svojo biografijo, v kateri je med drugim priznal, da je posnifal pepel svojega očeta, sedaj pa znova dokazal, da je poseben. V intervjuju za The Guardian je njegov kolega Ronnie Wood priznal, da je glede osebne higiene zelo samosvoj.

"Ko mi je nazadnje zobna proteza izpadla iz ust, je moje dekle Ana Araujo na srečo imela v torbici zobno lepilo, pa sem si jo takoj pritrdil nazaj," je povedal in dodal, da je Keith storil nekaj podobnega. "Nekoč si je zobe Keith pritrdil z lepilom kar sredi ulice. Potem so se zelo dobro držali," je še razkril.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.