Kelly Brook izgubila otroka

Foto: Žurnal24 To bi bil za Kelly in Thoma prvi otrok. (Foto: Flynet)
Užaloščena manekenka Kelly Brook je imela v četrtem mesecu nosečnosti spontani splav.
Oglej si celoten članek

Rjavolasa 31-letna lepotica Kelly Brook je prejšnji teden splavila. Manekenka in igralka, ki je bila noseča s partnerjem Thomom Evansom, je bila v četrtem mesecu nosečnosti. Novico je potrdil tudi njen tiskovni predstavnik in ob tem zaprosil: "Kelly Brooke in Thom Evans sta izgubila otroka. Prosita vas, da v teh bolečih trenutkih spoštujete njuno zasebnost."

Kelly, ki je trenutno doma s Thomom in svojo mamo, naj bi bila po izgubi neutolažljiva. "Otrok ni bil načrtovan, vendar je bila navdušena, in to bi bila najbolj ljubljena deklica na svetu," je povedal neimenovani vir. "Vedno si je želela otrok in družine. In čeprav še ni dolgo s Thomom, sta bila vesela, da bosta postala starša. Zdaj so se jima razblinile sanje in uboga Kelly je neutolažljiva. Thom je njen steber moči, vendar tudi on žaluje."

Britanska manekenka je marca objavila, da je noseča in da pričakuje punčko. "S Thomom sva vesela, da lahko sporočiva, da pričakujeva punčko. Presrečna sva," je tedaj zapisala lepotica na Twitterju. Parček je v zvezi od lanskega leta.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.