Magazin > VIP
14 ogledov

Kelly Brook izgubila otroka

To bi bil za Kelly in Thoma prvi otrok. (Foto: Flynet) Žurnal24 main
Užaloščena manekenka Kelly Brook je imela v četrtem mesecu nosečnosti spontani splav.

Rjavolasa 31-letna lepotica Kelly Brook je prejšnji teden splavila. Manekenka in igralka, ki je bila noseča s partnerjem Thomom Evansom, je bila v četrtem mesecu nosečnosti. Novico je potrdil tudi njen tiskovni predstavnik in ob tem zaprosil: "Kelly Brooke in Thom Evans sta izgubila otroka. Prosita vas, da v teh bolečih trenutkih spoštujete njuno zasebnost."

Kelly, ki je trenutno doma s Thomom in svojo mamo, naj bi bila po izgubi neutolažljiva. "Otrok ni bil načrtovan, vendar je bila navdušena, in to bi bila najbolj ljubljena deklica na svetu," je povedal neimenovani vir. "Vedno si je želela otrok in družine. In čeprav še ni dolgo s Thomom, sta bila vesela, da bosta postala starša. Zdaj so se jima razblinile sanje in uboga Kelly je neutolažljiva. Thom je njen steber moči, vendar tudi on žaluje."

Britanska manekenka je marca objavila, da je noseča in da pričakuje punčko. "S Thomom sva vesela, da lahko sporočiva, da pričakujeva punčko. Presrečna sva," je tedaj zapisala lepotica na Twitterju. Parček je v zvezi od lanskega leta.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.