Kelly Osbourne šokirala: Kaj se je zgodilo z njenim obrazom?

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Kelly Osbourne objavila posnetek, ki je njene sledilce zmedel …
Oglej si celoten članek

Hči rockerja Ozzyja Osbourna, Kelly Osbourne, je s pomočjo kirurškega posega pred dvema letoma izgubila 38 kilogramov. 36-letnica pravi, da je bila to najboljša odločitev v njenem življenju, obenem pa poudarila, da se je na operacijo pripravljala tudi s pomočjo psihoterapije. Še pred telesom je bilo namreč treba „popraviti“ um, je dejala.

Zvezdnica je sedaj videti popolnoma spremenjena – tudi v obraz, in to tako močno, da se njeni sledilci sprašujejo, kaj se je z njo zgodilo …

"Kaj se je zgodilo z njenim obrazom“, "Noro, kaj lahko naredijo operacij“, "Kdo je to? Zmedena sem ...“ se glasi le nekaj komentarjev njenih oboževalcev. Je bila pri kirurgu? 

Kakor koli že, aprila je Kelly časopisne strani polnila z žalostno zgodbo, saj je spet posegla po alkoholu. Povedala je, da ne ve, kaj se je zgodilo, in da si mora končno priznati, da jo bo odvisnost spremljala do konca življenja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 15:40 25. Maj 2021.

    Odkar sem začel delati na spletu od doma, zaslužim 95 USD na ur0. Neverjetno, edino kar potrebuje je enostavno tipkanje …

  • 15:19 25. Maj 2021.

    Uuuuu, ti mater, saj boljše zgleda koz pred 15imi leti. Res je nerazpoznavna.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.