Magazin > VIP
3626 ogledov

Kelly Osbourne šokirala: Kaj se je zgodilo z njenim obrazom?

kelly osbourne Profimedia
Kelly Osbourne objavila posnetek, ki je njene sledilce zmedel …

Hči rockerja Ozzyja Osbourna, Kelly Osbourne, je s pomočjo kirurškega posega pred dvema letoma izgubila 38 kilogramov. 36-letnica pravi, da je bila to najboljša odločitev v njenem življenju, obenem pa poudarila, da se je na operacijo pripravljala tudi s pomočjo psihoterapije. Še pred telesom je bilo namreč treba „popraviti“ um, je dejala.

Zvezdnica je sedaj videti popolnoma spremenjena – tudi v obraz, in to tako močno, da se njeni sledilci sprašujejo, kaj se je z njo zgodilo …

"Kaj se je zgodilo z njenim obrazom“, "Noro, kaj lahko naredijo operacij“, "Kdo je to? Zmedena sem ...“ se glasi le nekaj komentarjev njenih oboževalcev. Je bila pri kirurgu? 

Kakor koli že, aprila je Kelly časopisne strani polnila z žalostno zgodbo, saj je spet posegla po alkoholu. Povedala je, da ne ve, kaj se je zgodilo, in da si mora končno priznati, da jo bo odvisnost spremljala do konca življenja.

Komentarjev 2
  • Steve_Fields 15:40 25.maj 2021.

    Odkar sem začel delati na spletu od doma, zaslužim 95 USD na ur0. Neverjetno, edino kar potrebuje je enostavno tipkanje in dostop do interneta. Začel sem tukaj .......... >>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦

  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 15:19 25.maj 2021.

    Uuuuu, ti mater, saj boljše zgleda koz pred 15imi leti. Res je nerazpoznavna.