Kelly spregovorila o sinovi smrti

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
John Travolta in njegova žena Kelly Preston sta pred tremi leti izgubila sina. Kelly je zdaj končno spregovorila o njegovi smrti in povedala, da za izgubo krivi kemikalije.
Oglej si celoten članek

Igralka Kelly Preston je v nedavnem intervjuju končno spregovorila o smrti sina Jetta in ob tem dejala, da močno verjame, da so kemikalije krive tako za njegovo smrt kot za avtizem in napade. Jett je umrl 2. januarja 2009, potem ko je med napadom z glavo močno udaril v kopalno kad. Star je bil 17 let. "Kot mati močno verjamem, da so k sinovi bolezni pripomogle številne kemikalije v hrani in okolju, v katerem živimo. Menim, da so krive za sinov avtizem in kawasakijev sindrom (ki povzroča vnetje krvnih žil, op. p.), za katerim je trpel že od malega."

Kelly, ki je z Johnom Travolto poročena od leta 1991, je ob tem še dejala, da so bili za sinove zdravstvene težave bržkone krivi tudi zapleti pri rojstvu in antibiotiki, ki jih je morala jemati, ko ga je dojila. Petdesetletna igralka je v intervjuju poudarila, kako zelo pomembno je zdravo življenje in vse starše pozvala, naj stremijo k organskemu življenjskemu slogu z manj kemikalijami. John in Kelly imata sicer še dva otroka, 12-letno Ello in dveletnega Benjamina.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.