Magazin > VIP
104 ogledov

Kelly spregovorila o sinovi smrti

John Travolta Kelly Preston FameFlynet
John Travolta in njegova žena Kelly Preston sta pred tremi leti izgubila sina. Kelly je zdaj končno spregovorila o njegovi smrti in povedala, da za izgubo krivi kemikalije.

Igralka Kelly Preston je v nedavnem intervjuju končno spregovorila o smrti sina Jetta in ob tem dejala, da močno verjame, da so kemikalije krive tako za njegovo smrt kot za avtizem in napade. Jett je umrl 2. januarja 2009, potem ko je med napadom z glavo močno udaril v kopalno kad. Star je bil 17 let. "Kot mati močno verjamem, da so k sinovi bolezni pripomogle številne kemikalije v hrani in okolju, v katerem živimo. Menim, da so krive za sinov avtizem in kawasakijev sindrom (ki povzroča vnetje krvnih žil, op. p.), za katerim je trpel že od malega."

Kelly, ki je z Johnom Travolto poročena od leta 1991, je ob tem še dejala, da so bili za sinove zdravstvene težave bržkone krivi tudi zapleti pri rojstvu in antibiotiki, ki jih je morala jemati, ko ga je dojila. Petdesetletna igralka je v intervjuju poudarila, kako zelo pomembno je zdravo življenje in vse starše pozvala, naj stremijo k organskemu življenjskemu slogu z manj kemikalijami. John in Kelly imata sicer še dva otroka, 12-letno Ello in dveletnega Benjamina.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.