Kelly z goloto dokazala svoje

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Britanska igralka in manekenka Kelly Brook je bila sita namigovanj, da je njen Twitter profil lažen, zato je na zanimiv način dokazala, da so govorice neresnične. Preprosto se je slekla, se fotografirala in sliko objavila na Twitterju.
Oglej si celoten članek

Vse se je začelo, ko je Kelly komik Leigh Francis prek Twitterja vprašal, ali je njen profil sploh pravi. "Je to prava Kelly Brook, ali le neki starec, ki se pretvarja, da je Kelly Brook?" To je seveda spodbudilo govorice, da je njen profil lažen, čeprav mu je igralka odgovorila: "To sem jaz! Kako naj to dokažem?" Francis ji je kmalu odgovoril, naj mu kot dokaz pošlje osebno sporočilo, a Kelly se je odločila, da bo šla korak dlje. Slekla je vsa oblačila, se fotografirala in sliko objavila.

To pa ni prvič, da se je 31-letna zvezdnica povsem razgalila pred fotografskim objektivom. To je storila že za PETO in Playboy.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.