Magazin > VIP
38 ogledov

Kelly z goloto dokazala svoje

Kelly Brook Reševalni pas/Twitter
Britanska igralka in manekenka Kelly Brook je bila sita namigovanj, da je njen Twitter profil lažen, zato je na zanimiv način dokazala, da so govorice neresnične. Preprosto se je slekla, se fotografirala in sliko objavila na Twitterju.

Vse se je začelo, ko je Kelly komik Leigh Francis prek Twitterja vprašal, ali je njen profil sploh pravi. "Je to prava Kelly Brook, ali le neki starec, ki se pretvarja, da je Kelly Brook?" To je seveda spodbudilo govorice, da je njen profil lažen, čeprav mu je igralka odgovorila: "To sem jaz! Kako naj to dokažem?" Francis ji je kmalu odgovoril, naj mu kot dokaz pošlje osebno sporočilo, a Kelly se je odločila, da bo šla korak dlje. Slekla je vsa oblačila, se fotografirala in sliko objavila.

To pa ni prvič, da se je 31-letna zvezdnica povsem razgalila pred fotografskim objektivom. To je storila že za PETO in Playboy.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.