Kendra ima fobijo pred pico

Foto: Žurnal24 Delo v restavraciji in vonj po pici so bosta Kendro preganjala do smrti. (Foto:
O svojih fobijah ne tarna le Lady Gaga, temveč tudi Kendra Wilkinson. Ta se spopada s fobijo pred pico.
Oglej si celoten članek

Nekdanja Playboyeva zajčica Kendra Wilkinson si ne upa niti pomisliti na slastno pico s šunko, topljenim sirom in gobicami. Preden je zaslovela, je namreč delala v restavraciji, zato ji vonj po pici vedno vzbudi slabe spomine.

"Mislim, da sem enkrat, potem ko sem nehala delati tam, jedla hrano iz te restavracije. Ko sem bila tam zaposlena, sem dobila fobijo, preganjal me je vonj po pici, nisem ga mogla spraviti z rok. Gnusi se mi že misel na pico," je povedala Kendra.

Poleg fobije je zvezdnica priznala, da se bori tudi s številkami na tehtnici, ki nikoli niso take, kot bi morale biti. "Razjezim se, ko vidim, kaj tehtnica pokaže. Zelo se trudim, telovadim in treniram in všeč mi je, kako sem videti, a številke na tehtnici se nikoli ne zmanjšajo,“ je še potarnala lepotica, ki se je iz seksi zajčice prelevila v vzorno ženo in mamo skoraj eno leto starega sinka.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.