Magazin > VIP
28 ogledov

Kendra ima fobijo pred pico

Delo v restavraciji in vonj po pici so bosta Kendro preganjala do smrti. (Foto: Žurnal24 main
O svojih fobijah ne tarna le Lady Gaga, temveč tudi Kendra Wilkinson. Ta se spopada s fobijo pred pico.

Nekdanja Playboyeva zajčica Kendra Wilkinson si ne upa niti pomisliti na slastno pico s šunko, topljenim sirom in gobicami. Preden je zaslovela, je namreč delala v restavraciji, zato ji vonj po pici vedno vzbudi slabe spomine.

"Mislim, da sem enkrat, potem ko sem nehala delati tam, jedla hrano iz te restavracije. Ko sem bila tam zaposlena, sem dobila fobijo, preganjal me je vonj po pici, nisem ga mogla spraviti z rok. Gnusi se mi že misel na pico," je povedala Kendra.

Poleg fobije je zvezdnica priznala, da se bori tudi s številkami na tehtnici, ki nikoli niso take, kot bi morale biti. "Razjezim se, ko vidim, kaj tehtnica pokaže. Zelo se trudim, telovadim in treniram in všeč mi je, kako sem videti, a številke na tehtnici se nikoli ne zmanjšajo,“ je še potarnala lepotica, ki se je iz seksi zajčice prelevila v vzorno ženo in mamo skoraj eno leto starega sinka.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.