Kendra preživlja težke čase

Foto: Žurnal24 Kendra Wilkinson
Kendra Wilkinson se zelo težko sooča s tem, da je njen pornofilm pricurljal v javnost.
Oglej si celoten članek

Playboyeva zajčica se je močno trudila, da njeni grehi iz časov, ko še ni bila slavna, ne bi prišli v javnost. Kendri na njeno žalost in veselje mnogih moških ni uspelo, saj je Vivid Entertainment izdal posnetek seksa, na katerem je Kendra komaj polnoletna. Kljub temu pa danes 24-letna starleta pravi, da ji mož Hank stoji ob strani.

„Je zelo razumevajoč in ves čas mi govori, da morava držati glavi pokončno. Ljudje naju bodo napadali, toda ne tudi pokončali,“ pravi Kendra, ki upa, da je ljudje ne bodo sodili po tem, kar je storila pred šestimi leti.

„To sem bila jaz, toda danes nisem več takšna,“ dodaja Kendra, ki ima petmesečnega sina Hanka Basketta IV. „Kako mi je to lahko nekdo storil, ko pa ve, da imam otroka?“ se obupano sprašuje blondinka, ki je znana predvsem po tem, da je živela v dvorcu Hugha Hefnerja in bila ena izmed njegovih ljubic.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.