Magazin > VIP
35 ogledov

Kendra preživlja težke čase

Kendra Wilkinson Žurnal24 main
Kendra Wilkinson se zelo težko sooča s tem, da je njen pornofilm pricurljal v javnost.

Playboyeva zajčica se je močno trudila, da njeni grehi iz časov, ko še ni bila slavna, ne bi prišli v javnost. Kendri na njeno žalost in veselje mnogih moških ni uspelo, saj je Vivid Entertainment izdal posnetek seksa, na katerem je Kendra komaj polnoletna. Kljub temu pa danes 24-letna starleta pravi, da ji mož Hank stoji ob strani.

„Je zelo razumevajoč in ves čas mi govori, da morava držati glavi pokončno. Ljudje naju bodo napadali, toda ne tudi pokončali,“ pravi Kendra, ki upa, da je ljudje ne bodo sodili po tem, kar je storila pred šestimi leti.

„To sem bila jaz, toda danes nisem več takšna,“ dodaja Kendra, ki ima petmesečnega sina Hanka Basketta IV. „Kako mi je to lahko nekdo storil, ko pa ve, da imam otroka?“ se obupano sprašuje blondinka, ki je znana predvsem po tem, da je živela v dvorcu Hugha Hefnerja in bila ena izmed njegovih ljubic.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.