Ker Charles s Harryjem ne govori, mu je ta napisal pismo

Foto: EPA
Foto: EPA
Želi otopliti odnose …
Oglej si celoten članek

Princ Harry je že pred pogrebom svojega dedka, princa Philipa, očetu, princu Charlesu, napisal zelo osebno pismo, saj je bil to edini način, da stopi v stik z njim. Harry je namreč že v intervjuju z Oprah povedal, da se oče na njegove klice ne oglaša, odkar sta se z Meghan lansko leto odločila odpovedati kraljevim dolžnostim in se preseliti čez lužo, potožil pa je, da ga je Charles odrezal tudi finančno. 

V zelo intimnem pismu mu je menda razložil, zakaj je zapustil svojo pozicijo vidnejšega člana kraljeve družine in mu obljubil, da bo spoštoval institucijo. Vir je za britanski The Mirror povedal: "Očetu je napisal globoko osebno pismo in poskušal zgladiti stvari, a napetost je še vedno velika in stvari se niso zgladile, kot je Harry upal, da se bodo." Po pogrebu je sicer govoril z bratom, princem Williamom, a med kraljevimi člani je v času smrti in pogreba princa Philipa veljalo neizgovorjeno pravilo, da bodo spore za ta čas pustili ob strani in se osredotočili le na podporo kraljici.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 12:37 21. April 2021.

    A njihov denar bi pa razvajencu prišel prav? Do konca pokvarjen!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.