Ker se je Harry žrtvoval za Kate, je Meghan za vedno ostala prikrajšana

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Harry se je za svakinjo žrtvoval že leta 2010 ... Kaj se je takrat zgodilo?
Oglej si celoten članek

Princ Harry in William sta si bila od smrti svoje mame, princese Diane, zelo blizu. Ta odnos se ni spremenil niti po tem, ko je Will začel resno zvezo s Kate Middleton. Tudi Kate in Harry ste se odlično razumela, a to, kako se je Harry žrtvoval za Kate, mu Meghan še danes lahko zameri. 

Foto: Profimedia kate middleton

Ko se je leta 2010 Will odločil zaprositi Kate, je Harryja prosil, da mu prepusti prstan njune mame, ki je s časom postal eden izmed najbolj slavnih kosov nakita na svetu. Po smrti princese Diane sta si brata razdelila Dianin osebni nakit. Po pisanju medijev, naj bi kultni safirni prstan pripadal Harryu, ta pa ga je leta 2010 velikodušno prepustil bratu, da je z njim jeseni 2010 zaprosil Kate. Nekateri viri pravijo, da sta se brata dogovorila, da bo prstan vzel tisti, ki se bo prvi poročil, zato je bilo logično, da ga dobi Will. Ko pa je Harry zaprosil Meghan, ji je sam oblikoval zaročni prstan, ki ga krasi diamant iz Dianine zbirke. 

Foto: Profimedia meghan markle

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.