Magazin > VIP
17111 ogledov

Ker se je Harry žrtvoval za Kate, je Meghan za vedno ostala prikrajšana

meghan markle, kate middleton Profimedia
Harry se je za svakinjo žrtvoval že leta 2010 ... Kaj se je takrat zgodilo?

Princ Harry in William sta si bila od smrti svoje mame, princese Diane, zelo blizu. Ta odnos se ni spremenil niti po tem, ko je Will začel resno zvezo s Kate Middleton. Tudi Kate in Harry ste se odlično razumela, a to, kako se je Harry žrtvoval za Kate, mu Meghan še danes lahko zameri. 

kate middleton | Avtor: Profimedia Profimedia

Ko se je leta 2010 Will odločil zaprositi Kate, je Harryja prosil, da mu prepusti prstan njune mame, ki je s časom postal eden izmed najbolj slavnih kosov nakita na svetu. Po smrti princese Diane sta si brata razdelila Dianin osebni nakit. Po pisanju medijev, naj bi kultni safirni prstan pripadal Harryu, ta pa ga je leta 2010 velikodušno prepustil bratu, da je z njim jeseni 2010 zaprosil Kate. Nekateri viri pravijo, da sta se brata dogovorila, da bo prstan vzel tisti, ki se bo prvi poročil, zato je bilo logično, da ga dobi Will. Ko pa je Harry zaprosil Meghan, ji je sam oblikoval zaročni prstan, ki ga krasi diamant iz Dianine zbirke. 

meghan markle | Avtor: Profimedia Profimedia

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice