Magazin > VIP
3306 ogledov

William se je na spogledovanje komika s Kate odzval "pasivno agresivno"

kate middleton, princ william Profimedia
Komik Jack Whitehall se je spogledoval s Kate Middleton. Nato je k njemu pristopil princ William.

Igralec in komik Jack Whitehall je v šovu The Jonathan Ross Show povedal, da je pred nekaj leti vodil prireditev, na kateri sta bila tudi zakonca Cambridge in se z vojvodinjo javno spogledoval.

Jack je zgrabil priložnost in Kate spomnil, da sta hodila na isto šolo, nista pa nikoli spregovorila besede, saj je komik kar nekaj let mlajši od vojvodinje. "Skupaj sva hodila v šolo. To je resnica. Obiskovala sva isto šolo. /.../ Ne vem, ali je glede na okoliščine primerno, da ti povem, da si bila moja prva simpatija. OK, to je bilo zagotovo neprimerno. Vaša visokost mi je namreč namenila oster pogled,“ je na odru povedal Jack.

Po nastopu je k njemu prišle William. "Bil je zelo prijazen, a tudi zelo pasivno agresiven. 'Oh, spogledoval si se z mojo ženo. Ne, ne, to je bilo zelo, zelo smešno.' S tem mi je želel povedati: 'Najraje bi te obglavil.'“ se je pošalil Jack.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.