Magazin > VIP
56902 ogledov

Tako je Kate izvedela, da jo je dal William na čevelj

princ william, kate middleton Profimedia
Kar eno uro je ni bilo iz pisarne.

Zgodovinar Robert Lacey je napisal knjigo o princu Williamu in princu Harryju, Battle of Brothers: William and Harry, v kateri se je dotaknil tudi ljubezni med Willom in Kate Middleton. Med drugim razkriva, da je Kate princa lovila. Več o tem si lahko preberete TUKAJ.

Lacey piše tudi o krizi v njuni zvezi, ki je nastopila, ko se je William vpisal na vojaško akademijo. "Njegovi kolegi so mu pokazali, koliko življenja je še pred njim, preden se bo ustalil. Takrat je časnik The Spectator objavil članek, v katerem so Kate označili za novo ljubljenko naroda, kar je v njem vzbudilo spomin na prenagljen zakon staršev,“ je avtor opisal Williamove skrbi.

Mladi princ naj bi se takrat po nasvet zatekel k očetu in babici, ki sta mu svetovala, naj ne hiti v zakon. Njune besede si je vzel k srcu in se zabaval na divjih žurih – brez Kate.

"11. aprila leta 2007 se je Kate na sestanku pri podjetju Jigsaw, pri katerem je takrat delala, opravičila, da bi se odzvala na klic svojega fanta. Umaknila se je v prostor, kjer je niso slišali. Za seboj je za več kot eno uro zaprla vrata. Ko je prišla ven, je bila samska,“ piše Lacey.

Kate je v tistem času pomagal Williamov prijatelj Guy Pelly, ki ji je svetoval, naj ga pusti pri miru. Ubogala je in zelo kmalu so bili tabloidi polni fotografij, na katerih se Kate zabava v družbi prijateljev. Sporočilo je bilo jasno: "Nisem žrtev, ne skrivam se, ampak uživam v življenju.“

William je sporočilo dojel. Čeprav je veljal za enega najbolj zaželenih samcev, pa Lacey trdi, da se je v svetu samskih zelo težko znašel in da je dobil kar nekaj košaric. Mladenke naj bi se dobro zavedale, komu v resnici pripada prinčevo srce, čeprav tega Will takrat sam ni vedel, piše Lacey. Deset tednov pozneje sta bila William in Kate spet združena, aprila 2011 pa sta stopila pred oltar.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.