Magazin > VIP
15374 ogledov

Razkritje: Preračunljiva Kate je lovila Williama

princ william, kate middleton Profimedia
Avtor Robert Lacey razkriva zanimive podrobnosti.

V knjigi Battle of Brothers: William and Harry se je avtor Robert Lacey dotaknil tudi začetkov Williamove ljubezenske zveze s Kate. Če gre verjeti Laceyju, je Kate Williama lovila. 

Kate je leta 2000 nameravala študirati na univerzi v Edinburgu. Skupaj s prijateljicama Alice in Emilijo si je tam že ogledovala domove, kjer bi med študijem bivala, a so se njeni načrti zelo hitro spremenili, ko je izvedela, da bo princ William eno leto pozneje začel študij na univerzi St. Andrews. "Odločila se je, da bo umetnostno zgodovino tako kot William študirala na univerzi St. Andrews. Tudi ona si je nato tako kot princ vzela leto dni odmora od šolskih obveznosti, kar pomeni, da bi obiskovala isto smer, če bi jo sprejeli.“

Čeprav je imela Kate odlične ocene, ji mesto na univerzi ni bilo zagotovljeno. Ko se je razvedelo, kje bo študiral bodoči prestolonaslednik, so se prijave tam dvignile za 44 odstotkov. Veliko je bilo novih prijav iz ZDA, predvsem deklet. A Kate je bila optimistična in na koncu so jo tudi sprejeli. 

Avtor trdi, da sta se Kate in William kakšen mesec po začetku študija že zbližala. Skupaj sta bila na zabavi, kjer je Willa osvajalo neko zelo vztrajno dekle. Ni se je mogel znebiti, dokler k njima ni pristopila Kate in ga objela. "Oprosti, imam dekle,“ naj bi Will takrat rekel oboževalki in odkorakal s Kate, ki se ji je za pomoč menda tudi zahvalil.

Iskrica med njima pa je preskočila po šolski modni reviji, na kateri je Kate blestela. Zvita, kot je, si je iz dolgega krila naredila zelo kratko obleko … Prosojno krilo si je povlekla nad nedrček, ki se je tako kot njene spodnjice svetlikal skozi blago, in samozavestno stopila na oder.  Will je bil očaran. "Kate je vroča,“ naj bi dahnil prijatelju. Tistega večera naj bi se golobčka pred sošolci poljubljala. 

Ostalo je zgodovina ...

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.