Magazin > VIP
3699 ogledov

Princ William: Palača je bolezen skrivala

princ william Profimedia
Okoli njega vladala panika.

Princ William se je spomladi okužil s koronavirusom. O tem javnosti ni obvestil, ker Otočanov ni želel vznemirjati, poroča The Sun.
Zbolel naj bi kmalu za svojim očetom Charlesom. Njegovo stanje je bilo resno, saj je imel težave z dihanjem. Na posestvu Anmer Hall, ker živi z družino, se je samoizoliral, zanj so skrbeli dvorni zdravniki, še poročajo.

"Kar močno ga je zadelo. V nekem trenutku je imel celo težave z dihanjem, zato so bili vsi okoli njega precej panični,“ je povedal vir.

Kljub bolezni pa William ni le počival, ampak je v mesecu aprilu po telefonu ali prek video klica opravil kar 14 službenih pogovorov.

Komentarjev 3
  • Waltter 13:10 03.november 2020.

    to je tak, da odsluzene igralke in pevke dobijo malo pozornosti pac recejo da so bile v mladosti spolno nadlegovane in zlorabljene. Pri teh kraljih pa je tako, zdravstevi sistem v angliji je zanic in ce pa princ preboli pol ...prikaži več pa ze gre. Tak da kolko je resnice v tem pa ve samo on. Tudi ki un jun je s plesnimi cevlji obleki in pelc mantlom prilezel na tritisocaka, foter pa se je rodil na tej gori, kaj ces tak pac je...

  • Avatar Sienna_Skinner
    Sienna_Skinner 17:09 02.november 2020.

    Na delovni čas s polnim delovnim časom zaslužim več kot 25000 USD na mesec. Prejšnji mesec je moj ček na plačo znašal 26385 USD, samo 3 ure sem delal na prenosnem računalniku. To počnem ....... >>>>>>> DouCash.Com

  • Ender3 11:16 02.november 2020.

    Svetovna tema in dogodek😌, le koga to zanima?. Samo bedni mediji to poročajo, ko nimajo,kaj drugega pisati.