Magazin > VIP
26341 ogledov

Nenavaden video: To je razlog, zakaj se Kate brani javnih nastopov

kate middleton Profimedia
Ups, to pa je nerodno ...

Britanska vojvodinja Kate Middleton se je javnosti večinoma rokuje, smehlja in izmenja nekaj prijaznih besed, morda tudi zato, ker ne slovi ravno kot briljantna javna govorka. Dokaz za to je najnovejši video na Instagram profilu Kensington Royal, v katerem je dokaj nerodno nagovorila sledilce.

Njen govor je videti zelo nenaraven, kot da bi ga brala ali se ga naučila na pamet, ne da bi mu vdahnila dušo. Med govorom je tudi nerodno mencala z rokami in si dvakrat celo privoščila premor. Vojvodinja je, kot je napovedala v govoru, v torek na virtualni podelitvi razglasila zmagovalca najboljše fotografije narave v letošnjem letu.

Sicer pa to ni edini očitek, ki je v zadnjem času letel na Kate, na tapeti sta bila z Willom tudi zaradi vzgoje. Princ William je s svojo starševsko potezo namreč razjezil aktivistko za pravice živali in predsednico organizacije PETA, s tem ko svojega sedemletnega sina Georga vzel s seboj na lov. Družina je med počitnicami na Škotskem, brizu dvorca Balmoral, kjer so z drugimi člani kraljeve družine obiskali kraljico Elizabeto, namreč lovila divje race, temu dogodku pa je bil priča, menda ne prvič, tudi mali princ, ki je tretji v vrsti za prestol. V kraljevi družini je ta šport tradicija, ki sta ji že kot otroka sledila tudi princ William in Harry. Menda celo tako zavzeto, da jima je princesa Diana nadela vzdevek ubijalska Valižana. Harry pa se je v zadnjih letih, odkar je spoznal Meghan Markle, temu krvoločnemu športu skoraj odpovedal. 

Novo na Joongli!

 

Komentarjev 1
  • villa 00:00 23.oktober 2020.

    Kaksno brezvezno pisanje novinarja, novinarke. Vojvodinja je lepo nagovorila vse ob ponovnem odprtju svetovno poznanega muzeja in povedala, da komaj caka da bo prisostvovala podelitvi nagrade za najboljsega fotografa. In vse to izpeljala z odliko. Vojvodinja je skupaj s svojim ...prikaži večm mozem in tremi otroki ponos britanske kraljeve druzine.

Sorodne novice