Magazin > Lepota & telo
3883 ogledov

Iznajdljiva: Kate iz ene obleke ustvarila dve!

Kate Middleton
Vojvodinja Kate je ena izmed najbolj znanih znanih obrazov, ki kljub bogastvu, svoje obleke nosi več kot le enkrat.

Nekaj, kar navadni smrtniki počnemo vsak dan ali teden, občasno naredi tudi vojvodinja Kate Middleton. Svoja oblačila namreč obleče več kot enkrat. To je storila celo na poroki princa Harryja in vojvodinje Meghan Markle, ko je oblekla bež plašček, v katerem smo jo že imeli priložnost videti.

Meghan Markle v modri obleki Magazin Zato članice kraljeve družine torbico držijo v levi roki

A očitno je tudi z istimi kosi oblačil prava kameleonka, saj je cvetlično obleko Alexandra McQueena pred kratkim nosila na povsem drugačen način, kot leta 2017, ko si je obleko nadela za podelitev britanskih filmskih nagrad BAFTA. Če je pred dvema letoma obleki, pričeski in dodatkom vdahnila pridih španske plesalke, pa se je tokrat odločila za bolj zadržan videz in z rokavi obleke pokrila svoja ramena ter se odločila za razpuščene lase. Torbica je ostala zelo podobna, mala črna.

Kate Middleton | Avtor: Profimedia Profimedia

kate middleton Magazin Odpovedi: S tem se je Kate zamerila svojim zaposlenim

Ena obleka, dva videza. Kateri vam je bolj všeč, nam se zdi Kate z odkritimi rameni in speto pričesko prav simpatično koketna. 

Kate Middleton | Avtor: Instagram Instagram

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice