Magazin > VIP
17827 ogledov

Vojvodinja Kate spet noseča?

kate middleton
Z Williamom sta bila presenečena, kako hitro jima je uspelo, pravijo insajderji.

Bodo otroci princa Williama in njegove Kate, 5-letni George, 3-letna Charlotte in 6-mesečni Louis, res dobili bratca ali sestrico? Če gre verjet informacijam nekaterih poznavalcev dvora, ki so spregovorili za Sta Magazine, je odgovor "da“. Kate naj bi bila po njihovih besedah že v veselem pričakovanju. "Kate in William sta presenečena, kako hitro je zanosila,“ pravijo viri, ki so ob tem spomnili tudi na Katino dolgoletno željo – vojvodinja si menda močno želi šestčlanske družine. 

Nemški poznavalec britanskega dvora, Michael Begasse, govoricam ne verjame. Pravi, da tisti, ki jih je članek prepričal, slabo vidijo. Kate po njegovih besedah še nikoli ni bila tako suha, kar naj bi bil dokaz, da ni noseča. "Vsak ve, da tako suhe ženske ne morejo tako hitro zanositi,“ pravi Begasse, ki pa ne izključuje, da bo kraljevi par nekoč spet zibal. "Več, kot je otrok, bolje je za dvor.“

Komentarjev 6
  • dusan72 01:29 09.november 2018.

    Sorry, ampak tole je pa res že hudo. Poleg vseh obveznosti imata očitno čas izkoristiti vsak trenutek, da se "podolčkata" Ne vem, a je on tok horny, čeprav je po govoricah iz preteklosti sodeč bolj ona tista, ki težko drži ...prikaži več noge skupaj. Saj ji po porodu še skup ne zleze je že spet noseča?

  • 4ba2a8e4cc2cfe1172eec499b48f077b0c78143c 15:13 08.november 2018.

    Tole je že neukusno,samo pogledaš jo med noge in noseča..

  • Majazmaja 13:28 08.november 2018.

    Ja, tako je to pri nas, ženskah ... Poješ dva graha, pa te že sprašujejo, če si noseča ...