Magazin > VIP
39910 ogledov

Vojvodinja Kate svoji svakinji dokončno obrnila hrbet

kate middleton, meghan markle
Vojvodinji je prekipelo. Menda …

Že dalj časa se govori, da vojvodinji Kate in Meghan nikoli ne bosta prijateljici, predvsem zato, ker naj bi se žena princa Williama počutila ogroženo. Kate naj bi zato svoji svakinji celo nagajala. Kako, si lahko preberete TUKAJ.

Sedaj pa se je razvedelo, da Kate Američanki le ni tako nenaklonjena, kot govorijo. Vsaj v preteklosti je bilo tako, a si je Meghan simpatije vojvodinje Cambridgea zapravila.

Kate je Meghan, da bi se čim prej privadila na življenje na dvoru, pomagala, njun odnos pa se je znatno spremenil po Harryjevi poroki. Kate je opazila, da se Meghan sedaj bolj kot njej trudi ugoditi kraljici. Zanemarila naj bi njuno prijateljstvo, kar je Kate, ki je vanj vložila veliko časa, prizadelo. Vir je povedal, da Kate ni "slaba oseba“ in da Meghan želi le najboljše, a ji v prihodnje kljub temu ne bo več pomagala in stala ob strani.

Tako bi Kate Meghan lahko opozorila, da jo bodo člani kraljeve družine in javnost kritizirali, če bo na proslavi ob kraljičinem rojstnem dnevu nosila obleko, ki bo razkrivala ramena, a je ni. Nekdanja igralka se je zaradi svojega modnega izbora nekaj dni pozneje res znašla v nemilosti medijev.

Zlobni jeziki pravijo tudi, da je Kate takoj po rojstvu tretjega otroka zelo težko gledala vitko Meghan, ki so jo vsi hvalili, čeprav je prekršila tako rekoč vsako kraljevo pravilo. Odločitev, da se od Meghan oddalji, je Kate sicer sprejela s težkim srcem, saj je s poroko s princem Williamom izgubila veliko prijateljev, še pravi vir.

Komentarjev 4
  • Avatar Sirtassa
    Sirtassa 22:45 29.junij 2018.

    Dobrodošli na najboljši seks Dating site = = > > Sexydrom.com

  • smejka 20:30 28.junij 2018.

    Lovebites še vedno nima kaj pametnega početi.

  • Eva_Halley 17:04 28.junij 2018.

    V bistvu sem približno 23-28 tisoč dolarjev vsak mesec za samostojna delovna mesta, ki jih delam doma. Za vsakogar, ki je pripravljen narediti enostavno samostojno delo za 2h-5h vsak dan iz vaše dnevne sobe in hkrati ustvarjati dragocen dohodek ... ...prikaži več Potem je ta delovna pril0žn0st za vas ... Za več podrobnosti .... >>>>>>>> www.WebJob8.Com

Sorodne novice