Magazin > VIP
19643 ogledov

O Harryju in Meghan kroži vroča govorica

harry, meghan markle
Britanski medij je govoril s poznavalcem dvora.

Na Otoku je trenutno najbolj vroča govorica ta, da je vojvodinja Meghan noseča. Revija OK! Magazine naj bi to izvedela od poznavalca britanskega dvora. Meghan naj bi po njihovem pisanju zanosila na medenih tednih. "Nista računala, da se bo tako hitro zgodilo,“ revija citira svoj vir, ki še trdi, da lepotica pod srcem nosi dvojčka.

Mnogi članku ne verjamejo, ker je avtor zapisal, da želi Meghan otroka vzgajati v ZDA, kar je nemogoče. V naslednjih treh letih nekdanja igralka namreč Velike Britanije ne sme zapustiti za več kot 270 dni, saj je vložila vlogo za pridobitev britanskega državljanstva, postopek pa zahteva svoj čas.

Zagotovo pa drži informacija, da si Harry in Meghan otrok zelo želita. To je Meghan razkrila v nedavnem intervjuju.

Komentarjev 4
  • Avatar skeptik
    skeptik 14:01 25.junij 2018.

    Ta portal je že lep čas brez urednika, moderatorja in kakšne dovolj razsodne glave, ki bi naredila malo reda. Vse je samo še diktatura Ane H. Fetiš, Ir. K. in ostale pisunske navlake

  • Janez_53 10:12 25.junij 2018.

    MODERATORJI, UKRENITE ŽE NEKAJ GLEDE TEH BLESAVIH NATEGUNSKIH OGLASOV!!! ČE STE VČASIH PIKOLOVSKI PRI KAKŠNIH MALCE BOLJ "ZAČINJENIH" KOMENTARJIH, BI BILO LOGIČNO, DA SPROTI PREPREČUJETE TUDI TAKŠNO OGLAŠEVANJE!

  • leonardo 10:07 25.junij 2018.

    Pa kdo ti dovoli, da pod vsakim prispevkom oglašaš!