Magazin > VIP
6578 ogledov

Meghan ta čast ne bo doletela

Meghan Markle princ Harry
Naj si to še tako želi, se to ne bo zgodilo.

Po tem, ko sta princ William in vojvodinja Kate objavila, kdaj bodo krstili njunega najmlajšega sina, so se že pojavila ugibanja, kdo bi lahko prevzel vlogo krstnega botra. 

Meghan Markle, ki je pred dobrim mesecem postala del družine, na stavnicah kotira precej nizko. Možnosti, da bi postala krstna botra princu Louisu, so 14 proti 1. 

Will in Kate naj bi prednost dala dobrim prijateljem in zvestemu osebju. Tako princ Harry ni boter nobenemu od njunih starejših otrok in nič kaj verjetno ni, da bi postal boter njunemu najmlajšemu.  

Imena botrov bodo znana šele na dan krsta, zaradi česar pa ugibanja ne bodo potihnila. Med favoriti naj bi bila Tiggy Pettifer, nekdanja varuška Williama in Harryja, in Miguel Head, Williamov osebni tajnik. Precej možnosti naj bi imela tudi Camillina hči Laura Lopes in nekdanja osebna tajnica vojvodinje Kate Rebecca Priestley. 

Meghan Markle Magazin Thomas Markle za dobrih osem tisočakov spet osramotil hčer princ harry, meghan markel Magazin Kraljica Harryju in Meghan podarila hišo groze
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.