Magazin > VIP
28952 ogledov

To je pravi razlog, da se kraljeva para ne razumeta

kate middleton, meghan markle
Medtem ko se svet ukvarja s princem Andrewom, se je ameriška tabloidna revija People razpisala o tem, kaj je pravi razlog za razkol med Sussexi in Cambridgei ...

Vse naj bi se začelo, ko se je Harry pred dvema letoma zaročil z Meghan Markle, Will naj bi bil namreč mnenja, da Harry z ameriško igralko preveč hiti. Kar naprej naj bi ji metal polena pod noge, v nos naj bi mu šlo tudi to, da Meghan dobiva več medijske pozornosti kot Kate, pišejo ameriški mediji, kot sta revija People in spletni portal Celebitchy. 

Pika na i pa naj ne bi bile Harryjeve in Meghanine izjave v nedavnem dokumentarnem filmu, v katerem sta povedala, kako trpita ob poročanju tabloidov in da ju nihče ne vpraša, kako sta, pač pa naj bi Willa razjezilo dejstvo, da je par odpovedal tradicionalne kraljeve načrte na posestvu Sandringham in se odločil, da bo božič praznoval brez preostalih članov kraljeve družine.

Poznavalci britanskega dvora pa pravijo, da je težava tudi v tem, da palača Willa in Kate počasi že pripravlja na vlogo kralja in kraljice, medtem ko se Harry in Meghan čutita vse bolj odrinjena in izolirana od družine. Princa je kot otroka smrt matere zelo povezala, a sta z leti zrasla v različne osebnosti, zato sta se v odrasli dobi razšla, še pravijo poznavalci, a to verjetno ne drži, saj sta bila brata neločljivo povezana še pred nekaj leti. 

Portal Celebitchy pa je prepričan, da je Williama najbolj zmotila Harryjeva srčna izbira in da Will ameriške igralke ne podpira, tako javno kot tudi zasebno. 

Komentarjev 1
  • Tatjana Ha 09:26 22.november 2019.

    Tole bo pa bo verjetno resnično držalo!

Sorodne novice