Magazin > VIP
21256 ogledov

Družina Cambridge za las ušla tragediji

kate middleton, princ william Profimedia
Princ William je načrtoval izlet s helikopterjem, ki je strmoglavil. Umrlo je pet oseb.

Princ William si bo 27. oktober 2018 zapomnil za vse čase. Takrat je namreč umrl njegov dobri prijatelj, milijarder in lastnik nogometnega kluba Leicester City, Vichai Srivaddhanaprabh.

Na nogometno areno King Power Stadium je strmoglavil helikopter, na katerem so bili poleg Srivaddhanaprabha še pilot Eric Swaffer, kopilotinja in dva sodelavca. Vsi so umrli. Preiskava je pokazala, da je nesreči botrovala tehnična napaka.

Sestra Swafferjeve zaročenke je sedaj povedala, da je s tem helikopterjem le nekaj dni pred tragedijo letel William, ki naj bi po njenih besedah po letu izjavil: "Naslednjič poletimo še s Kate in otroki.“ To naj bi se zgodilo že novembra, a je helikopter nekaj dni pred napovedanim datumom strmoglavil.

Kraljevi par se je en dan po tragediji udeležil žalne slovesnosti za žrtve. William je imel celo govor. "Vichaija smo poznali kot človeka, ki sta mu bila družina in skupnost zelo pomembni. Obdan je bil z bogastvom, ki pa ga ni ločilo od okolice. Verjel je v dajanje drugim,“ je povedal vojvoda in dodal, da bodo vse, ki so življenje izgubili v tej nesreči, pogrešali.

Komentarjev 1
  • sam50 11:12 03.november 2019.

    Vse za reklamo.....