Magazin > VIP
6821 ogledov

Meghan in Harry: Zato so govorice o drugem otroku vse glasnejše

Meghan Markle Profimedia
Drži ali ne drži?

Na dogodka ob prazniku Remembrance Day, ko se Britanci spominjajo na vse, ki so umrli v vojnah, je Meghan Markle ponovno sprožila plaz govoric. Z izbiro obleke, ki je rezana pod prsmi in prekriva trebuh, je ponovno sprožila ugibanja, ali s Harryjem pričakujeta drugega otroka. Meghan se je v Royal Albert Hallu tudi večkrat pogladila po trebuščku.

Meghan Markle | Avtor: Profimedia Profimedia

Sicer obleke, s katerimi skriva predel okoli trebuha, nosi že nekaj časa. Nekateri so mnenja, da s tem skriva poporodno postavo, drugi pa namigujejo, da je ponovno v veselem pričakovanju. Meghan in Harry sicer želje po povečanju družine ne skrivata, reviji Vogue je Harry poleti zaupal, da si z ženo delita željo po dveh otrocih. Prejšnji teden, ko sta se zakonca v Windsorju družila z vojaškimi družinami, pa je Harryja močno zanimalo, kako je imeti dva otroka. Glede na to, da je njun prvorojenec Archie star šele pol leta, poznavalci pravijo, da vojvodinja po vsej verjetnosti še ni ponovno noseča. No, ali so namigovanja resnična ali ne, bo znano že čez nekaj mesecev. 

Meghan Markle | Avtor: Profimedia Profimedia

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice