Magazin > VIP
3002 ogledov

Po intervjuju: Williama skrbi za Harryja

william, charles, harry Profimedia
Harryjeve besede so njegovega starejšega brata močno zaskrbele.

Zakonca Sussex sta v dokumentarnem filmu, ki so ga v nedeljo predvajali na ITV in je bil posnet med njunim obiskom v Afriki, govorila o stresu, ki ga imata zaradi medijske pozornosti. Meghan se je ob novinarjevem vprašanju, kako se počuti, skoraj razjokala. "Hvala za vprašanje. Zelo malo ljudi me je vprašalo, ali sem OK,“ je dejala in priznala, da se ne počuti dobro. Pritisk s strani medijev je bil zanjo preprosto prevelik.

Harry pa je med drugi povedal, da ima zaradi mamine smrti travme in da ga bliskavica fotoaparatov spominja na njeno tragično usodo. Spregovoril pa je tudi o odnosu z bratom in med drugim priznal, da sta se drug od drugega oddaljila in da imata dobre in slabe dneve.

Dvor se na njun intervju ni odzval, je pa vir zanikal govorice, da je bil Will na brata jezen. Vsem naj bi bilo jasno, da sta Harry in Meghan v „krhkem stanju“, zato naj bi bil vojvoda Cambridgea „zaskrbljen“ za brata. William, kot še pravi vir, upa, da sta Sussexa, ki sta poudarjala, da se težko soočata z izzivi, „dobro“.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.