Magazin > VIP
23822 ogledov

Princ William: To naj bi bil razlog, da se je poročil s Kate

princ william, kate middleton
Tega o kraljevem paru še niste vedeli ...

Princ William je s Kate Middleton poročen od leta 2011, v zakonu pa so se jima rodili trije otroci, George (6), Charlotte (4) in Louis (1). Kljub vsem obveznostim in protokolom kraljeve družine par, vsaj v javnosti, deluje srečno in skladno. 

Pred poroko pa sta bila Kate in Will postavljena pred veliko preizkušnjo. Princ je namreč kar sedem let služil v britanski vojski, kjer so mu postavili ultimat: ali naj svojo zvezo za nekaj časa da na pavzo ali pa naj se s Kate poroči. S Kate kot vojak namreč ni smel živeti v izvenzakonski skupnosti, prav tako z njim ni smela potovati na služenje v vojaški bazi v Bovingtonu in Dorsetu, saj so se vojakom lahko pridružile le soproge. 

Par kljub ultimatu ni prekinil svoje zveze, zdržala sta vse do poroke leta 2011, torej pet let nista živela pod isto streho, Will pa je v voski ostal še dve leti po poroki, do leta 2013, ko je zaradi družinskih obveznosti službo v vojski obesil na klin. 

Kraljeva golobčka sta vmes prekinila svojo zvezo, in sicer sta se po štirih letih ljubezni za kratek čas razšla leta 2007.

Komentarjev 2