Magazin > VIP
18754 ogledov

Charles in William besna na Harryja

william, charles, harry Profimedia
Harryja in Meghan menda nihče ne podpira.

Princ Harry je kriv za nejevoljo na dvoru. Kot smo poročali, je vojvoda med obiskom Afrike sprožil napad na britanske medije. Sussexa tožita tri časnike, o svoji nameri pa pred objavo sporočila za javnost nista obvestila kraljeve družine. Ignorirala sta celo nasvete dvornih svetovalcev, ki so bili mnenja, da bi morala z napadom počakati do vrnitve domov.

princ harry, meghan markle Magazin Harry mimo vseh svetovalcev in očeta v napad

Charles in William naj bi bila zaradi Harryjeve poteze več kot besna. "Trenutno nihče iz kraljeve družine ne podpira Meghan in Harryja. Celo njuni sodelavci so se distancirali od njunih dejanj. Tako kot tudi William in Charles,“ je povedal novinar Richard Palmer, ki za Daily Express piše članke o dvoru.

Mnogi britanski novinarji sicer dvomijo, da Harry o svoji nameri ni obvestil kraljice. Če jo je, pa se verjetno z njo ni strinjala, meni avtorica Penny Junor. "Menim, da kraljica njegove izjave ne bi odobravala,“ je dejala Junor, ki je tudi prepričana, da bi Charles sinu to pot odsvetoval. "Ne verjamem, da bi princ Charles dal takšno izjavo. Če pomislimo na vsa leta, ko so ga napadali zaradi Camille, lahko mirno rečemo, da bi imel veliko razlogov za takšen napad. Prav tako dvomim, da bi William Harryju svetoval takšen napad.“

Komentarjev 2