Magazin > VIP
1477 ogledov

Vojvodinja Kate po medenih tednih odpustila osebno asistentko

meghan markle, kate middleton Profimedia
32-letnica je za vojvodinjo delala sedem let.

Vojvodinja Kate se je poslovila od ene svojih najzvestejših sodelavk – osebne asistentke Sophie Agnew, ki je zanjo delala sedem let. Da je več ne potrebujejo, je Sophie, ki je bila vodja vseh asistentov, sporočila, ko se je ta vrnila z medenih tednov.

Tako kot Kate je tudi Sophie diplomirala iz umetnostne zgodovine in tudi ona je obiskovala slovito univerzo St. Andrews.

"Sophie je trdo delala. Ljubila je svojo službo in zanjo je veliko žrtvovala,“ je prijatelj povedal Daily Mail. Dvor razloga za prekinitev delovnega razmerja ni komentiral, mediji pa pišejo, da gre za varčevalni ukrep.

Sophie Agnew | Avtor: Profimedia Profimedia


Po tem, ko se je Harry odločil za selitev iz Kensingtonske palače in sporočil, da bosta z Meghan ustanovila svojo dobrodelno organizacijo ter se ločil tudi od bratove pisarne, Sophie nenadoma ne potrebujejo več. Da gre za varčevalni ukrep, je potrdil vir z dvora. Pravi, da so ukinili Sophiejino delovno mesto in je zato tudi ne bodo nadomestili.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.