Magazin > VIP
4901 ogledov

Vroče govorice: To naj bi bil razlog, da se je Kate sprla z dobro prijateljico

kate middleton, Rose Hanbury
Williamovo obnašanje je sumljivo.

Konec marca je odjeknila vest, ki je presenetila britansko visoko družbo. Vojvodinja Kate in Rose Hanbury naj ne bi bili več prijateljici.

Zakaj sta se dekleti sprli, ni znano, britanski mediji pa so navedli več možnih razlogov, med drugim tudi to, da je Rose preveč željna pozornosti. Revija In Touch Weekly pa sedaj poroča, da je situacija veliko bolj resna … Razlog, da Kate Rose ne želi več v svoji bližini, naj bi bil ta, da jo je William s prijateljico prevaral, medtem ko je pod srcem nosila princa Louisa, se pravi konec leta 2017 ali v začetku leta 2018.

Kar je pri tej govorici najbolj zanimivo, pa je to, da se je vojvoda William menda sam obrnil na novinarja in prosil za objavo članka. O članih kraljeve družine je bilo napisanega že marsikaj, tudi veliko grše reči kot to, da so se z nekom sprli, pa niso klicali novinarjev, zato po pisanju revije strokovnjaki za kronane glave verjamejo, da je zgodba o sporu in tudi razlogih zanj, resnična.

Will naj bi za pomoč prosil kolumnista Richarda Kaya. "William je moral ukrepati, ker so neverjetne govorice ogrozile družinski mir,“ je Kay zapisal v članku in dodal, da so govorice, da sta se dekleti sprli, napačne.

Javnosti menda ni prepričal … Tudi zato ne, ker se je na vroča namigovanja odzval tudi znani britanski kulinarični kritik Giles Coren. Na Twitterju ga je nekdo vprašal, kaj meni na govorice o Rose in Williamu. "Ja, razmerje obstala. Nisem prebral članka, vem pa za afero. Vsi vedo zanjo,“ je odgovoril, pozneje pa komentar izbrisal, a prepozno ...

giles | Avtor: Reševalni pas/Twitter Reševalni pas/Twitter

Kate naj bi se počutila osramočeno, ko je izvedela, da je Rose Williamu že od nekdaj všeč. "Svojim prijateljem je menda celo rekel, da je Rose tista, "ki mu je ušla“. Kate ga je z govoricami takoj soočila in zahtevala resnico o njuni zvezi. William ji je zagotovil, da govorice ne držijo,“ piše In Touch Weekly.

 

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice