Magazin > VIP
12652 ogledov

Meghan in Kate: So te fotografije napovedale začetek konca?

meghan markle, kate middleton
1/8
Profimedia
Te fotografije so poleti obkrožile svet.

Kate in Meghan sta lani poleti z otroki obiskali dobrodelni polo turnir, na katerem sta tekmovala William in Harry. Po objavi posnetkov se je veliko pisalo o Meghan, ki je bila takrat še malce nerodna novopečena mamica.

Videti pa je bilo tudi, da je odnos med Kate in Meghan napet. Lepotici se nista veliko pogovarjali in sta se bolj kot ne ukvarjali vsaka s svojim naraščajem.

Razlog za napeto vzdušje pa naj bi bil prepir, ki je le en dan prej izbruhnil med družinama Sussex in Cambridge. William naj bi mlajšemu bratu očital, da se je spremenil in da je neprijazen do zaposlenih. Slednje so očitali tudi Meghan. Že pred poroko s Harryjem je Kate svakinjo potegnila na stran in ji položila na srce, naj se do osebja obnaša lepše.

Vir je povedal, da je bil odnos med bratoma takrat katastrofalen in da je imel Will občutek, da ga je mlajši brat izdal. Harry pa je potarnal, da njegovi ženi William in Kate nikoli nista dala prave priložnosti. Poleg tega sta imela Sussexa ves čas občutek, da jima ukazujejo, kako naj se obnašata.

Vir je reviji People po vsem dogajanju v zadnjih dneh povedal: "Če bi bili odnosi lepši, bi se stvar lahko razpletla drugače. A v tej družini je veliko hude krvi.“

Že poznate norčije na portalu Joonglaa? Poglej video!

Komentarjev 1
  • tororeal 14:05 16.januar 2020.

    www.Badoo.red - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks