Magazin > VIP
9404 ogledov

Meghan Markle: Uf, tole bo Britance spet razburilo

meghan markle Profimedia
Meghan Markle je oddala svoj glas.

Daily Mail poroča, da je Meghan Markle svoj glas na predsedniških volitvah že nekaj časa nazaj oddala po pošti. Tega nekdanja igralka uradno ni potrdila, bo pa ta informacija verjetno razburila Otočane, še zlasti dvorjane, saj se člani kraljeve družine politično ne smejo opredeljevati.

Vir sicer tudi pravi, da bi Meghan, ki ne skriva političnih ambicij, volila tudi v primeru, da bi s Harryjem še vedno živela v Veliki Britaniji.

Kako pomembne so te volitve, sta zakonca Sussex poudarila že v videu, ki sta ga posnela za revijo Time, v katerem sta tudi namignila, da navijata za Joeja Bidna

meghan markle Magazin Harry in Meghan: Med njima in kraljico počilo

Kraljica njunega nastopa menda ni bila vesela. Iz Londona so takrat sporočili le, da vojvoda ni več v službi monarhije in da so njegove izjave zasebne narave. Zelo diplomatsko, vsaj navzven … Poznavalci pravijo, da je bila kraljica besna in da se govori celo o posledicah. 

Iz sebe so bili tudi strokovnjaki za kronane glave, ki so za Daily Mail povedali, da bi se morala Meghan in Harry, če želita javno komentirati politiko, odreči kraljevemu nazivu in prekiniti vse stike z monarhijo.

Čeprav Meghan uradno ne predstavlja več monarhije, pa je prva oseba s tako tesnimi povezavami z britanskim dvorom, ki se je udeležila ameriških volitev. Da bo oddala svoj glas, je Američanka namignila v pogovoru z Marie Claire. "Vem, kako je, ko imaš glas, vem pa tudi, kako je, če ga nimaš. Pa tudi, koliko moških in žensk je tvegalo svoje življenje, da smo danes slišani,“ je dejala.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice