Magazin > VIP
7897 ogledov

Zato je Meghan skrivala znamke svojih oblačil

meghan markle Profimedia
Zakonca Sussex sta se ob mednarodnem dnevu deklic o izzivih, s katerimi se soočajo ženske po vsem svetu, pogovarjala z mlado aktivistko Malala Yousafzai.

Gre za temo, ki je Meghan že od nekdaj zelo pri srcu. Nekdanja igralka je namreč tudi znana aktivistka, ki se je že zelo zgodaj začela zavzemati za enakopravnost žensk. Pri enajstih se je pritožila proizvajalcu detergentov, ker je bil oglas seksističen. Po njeni pritožbi so ga spremenili. 

meghan markle | Avtor: Profimedia Profimedia


Po pisanju Gale se je Meghan za pogovor z Malala tudi stilsko pripravila. Nosila je svetle hlače in črno majico, večna modna kosa, ki ju ima v omari zagotovo večina žensk, zato lahko le ugibamo, za katere znamke gre. Po pisanju omenjenega medija je Meghan to po vsej verjetnosti zavestno "skrivala“, ker ne želi, da bi njen modni izbor pobral več pozornosti kot debata o pravicah žensk.

Večji del pogovora se je vrtel okoli pomembnosti izobraževanja deklet in o ovirah, ki 130 milijonom deklic onemogočajo šolanje. "Če se mlada dekleta lahko šolajo, je to zmaga za vse,“ je izjavila Meghan, ki je ob tem še dodala, da je pandemija situacijo še dodatno poslabšala. "Kar sem zelo hitro spoznala, je, da se pravila, zakoni in dinamika v skupnosti spremenijo, če za mizo sedijo tudi ženske. Začetek tega, da ženska sprejme moč svojega glasu, je v otroštvu,“ je še dodala.

Ne zamudi novega videa na Joongli!

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.