Magazin > VIP
33955 ogledov

Harry se je po tej kraljevi žalitvi boril s solzami

meghan markle, princ harry, kate middleton, princ william Profimedia
Princ William in Kate sta sramoto poskušala ublažiti, a jima ni povsem uspelo.

Se še spomnite obreda ob dnevu Commonwealtha marca letos? To je bil zadnji nastop princa Harryja in njegove Meghan kot vidnejša člana kraljeve družine.

Po tem obredu se je zelo veliko govorilo o kraljevem paru. Medtem ko je William brata in svakinjo pozdravil, naj bi se Kate izogibala očesnemu stiku.

Avtor Robert Lacey pa v svoji knjigi Battle of Brothers razkriva, da sta se drama in slaba volja začeli že več dni pred obredom. Prvotni načrt je namreč bil, da Kate in William v cerkev prideta skupaj s kraljico, princem Charlesom in Camillo, Harry in Meghan pa sama.

The Daily Mail je takrat poročal, da je ta odločitev zakonca Sussex razburila, in to tako močno, da sta se William in Kate odločila, da bosta v cerkev prav tako prispela pred kraljico, da se Sussexa ne bi počutila manjvredna. Težava pa je, da so program obreda, na katerem je bil opisan tudi načrt prihodov, že razdelili, tako da so vsi vedeli, kakšna sramota je doletela Harryja in Meghan. "Žalitev je bila črno na belem zapisana – in vsi so jo videli. Očividci pravijo, da je bil Harryjev obraz 'napet in resen'. Ko se je William usedel, ga je le medlo pozdravil. Meghan je kazala svoj najlepši televizijski nasmeh, Harryjev obraz pa je postajal vse bolj mračen. Nekdo je celo pripomnil, da je verjetno zadrževal solze, saj je močno mežikal.“

Komentarjev 2
  • Ender3 12:29 08.oktober 2020.

    Koga to zanima, avtor ! Bedno poročanje !

  • Majazmaja 09:46 08.oktober 2020.

    In zakaj naj bi bila žalitev? Harry in njegova attention whore za nasledstvo nista pomembna.