Magazin > VIP
15800 ogledov

Zato se namiguje, da je Meghan Markle noseča

meghan markle Profimedia
Je vojvodinja res v veselem pričakovanju?

Zakonca Sussex sta se julija preselila v svoj raj v bližini Santa Barbare, od koder se sedaj vse pogosteje udeležujeta različnih spletnih konferenc in v svet pošiljata video sporočila. 

Oboževalcev pa ne zanimajo le besede slavnega para, ampak so zelo pozorni tudi na video vojvode in vojvodinje. Po objavi posnetka (spodaj), ki ga je Meghan posnela za organizacijo Smart Works, so nekateri prepričani, da je lepotica v veselem pričakovanju, saj naj bi imela "tisti posebni žar“. 

meghan markle | Avtor: Profimedia Profimedia

"Vidim nosečniški žar,“ je zapisala komentatorka, neki drugi oboževalec pa je dodal: "Upam, da je to, kar mislim, da je. Sicer pa je vedno videti čudovito.“ Večina se strinja, da je zvezdnica sedaj videti veliko bolj sproščena.

Nekateri pa menijo, da za Meghaninim novim videzom tiči nekaj drugega – lepotni posegi. "Charles naj ji preneha plačevati botoks,“ je nekdo zapisal, našel pa se je tudi komenatr, ki pravi, da se vovodinja spreminja v Kim Kardashian.

Joonglaa star | Avtor:

Komentarjev 2
  • rosogay119 18:52 25.september 2020.

    Vsako uro plačam več kot 90 dolarjev na daljavo z dvema otrokoma doma.Nikoli nisem mislil,da bi to imel možnost,vendar moj najbližji spremljevalec s tem pridobi več kot 18 tisoč mesecev na mesec in me je prepričala, da poskusim. quality9.best

  • Ender3 13:18 25.september 2020.

    Tale avtor ima dosti dela s pisanjem o teh osebkih , ki nikogar ne zanimajo.