Magazin > VIP
7344 ogledov

Nekdanji soigralec razkril, zakaj si ne upa poklicati Meghan Markle

Patrick J. Adams Profimedia
Patrick J. Adams o tem, zakaj ni več v stikih z Meghan.

Patrick J. Adams, ki je v seriji Nepremagljivi dvojec sedem let igral simpatijo Meghan Markle, je povedal, da z vojvodinjo že lep čas ni bil več v stikih, čeprav sta prijatelja.

"Iskreno povedano, strah me je. Ne dvomim, da bi jo lahko kadar koli poklical, a ne vem, kaj bi ji sploh povedal,“ je pred kratkim povedal 39-letni igralec.

Meghan je serijo zapustila leta 2018, ko se je poročila s princem Harryjem. Od takrat sta se videla na njeni poroki, večkrat pa sta bila tudi v stikih, med drugim sta si izmenjala darila ob rojstvu otrok.

"Ko sta se rodila otroka, sva si izmenjala nekaj sporočil in daril. Mislim, da me je strah, da gre za čisto grozo,“ je še izjavil in dodal, da je vesel, da se v ZDA s Harryjem počutita dobro in da se je Meghan z izjavami vmešala v predvolilno kampanjo. Kot je znano, je velika nasprotnica predsednika Trumpa

Komentarjev 1
  • yatibo6112 03:56 11.oktober 2020.

    Vsako uro plačam več kot 90 dolarjev na daljavo z dvema otrokoma doma.Nikoli nisem mislil,da bi to imel možnost,vendar moj najbližji spremljevalec s tem pridobi več kot 18 tisoč mesecev na mesec in me je prepričala, da poskusim. ....... www.maxincome.monster