Magazin > VIP
4125 ogledov

William in Kate: Zrahljala še eno vez s Harryjem

harry, meghan markle, william, kate middleton Profimedia
Nekdaj skupna fundacija je dobila nov logo.

Fundacijo Royal Foundation sta do junija lani vodila William in Harry skupaj s svojima soprogama. Nato pa sta se Harry in Meghan ločila od te fundacije in ustanovila svojo.

Zakonca Cambridge sta sedaj spremenila logo svoje fundacije. Prejšnji logo so oblikovali leta 2009 – krono, pod njo črki r in f na vijolični podlagi. William in Kate sta se odločila za zlato barvo. "Videti je zelo kraljevsko,“ je zapisal uporabnik Twitterja.

Prepad med bratoma se je s tem korakom še malce poglobil …

Njun spor naj bi se sicer začel, ko je Harry bratu zaupal, da se bo poročil z Američanko. William je bil mnenja, da bi moral Harry še malo počakati, a se princ z njim ni strinjal. Napeto pa ni le med njima, ampak tudi med njunima ženama. Med lepoticama je prav tako počilo že pred poroko, na pomerjanju oblačil za družice. Kate je menda vztrajala, da morajo nositi nogavice, Meghan pa o tem ni želela slišati nič.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.