Magazin > VIP
21553 ogledov

Meghan in Harry: Clooney se je povabilu na poroko verjetno čudil, to je razlog

amal clooney, george clooney Profimedia
Le zakaj sta Harry in Meghan Georgea Clooneyja povabila na poroko?

Maja 2018 sta si večno zvestobo obljubila britanski princ Harry in ameriška igralka Meghan Markle. Med svati je bilo ogromno znanih obrazov, med drugim so prišli David Beckham in Victoria Beckham, Oprah Winfrey, Sir Elton John, James Blunt, Tom Hardy, James Cordon, Serena Williams in tudi George Clooney s soprogo Amal.
 
Sedaj se je razvedelo, da igralec kraljevega para do poroke sploh ni poznal. "Carolyn Bartholomew, Dianina nekdanja sostanovalka, se je med čakanjem na cerkveni obred obrnila k paru, ki je sedel poleg nje, in ga vprašala, od kod pozna Meghan in Harryja,“ je novinarka Rachel Johnson zapisala v članku za AirMail in dodala, da sta Clooneyjeva na to vprašanje odgovorila: "Sploh ju ne poznava.“

Po tem dogodku pa sta se para močno zbližala. Kmalu po poroki sta Amal in George zakonca Sussex povabila v svojo vilo v Italiji, februarja 2019 pa se je igralec celo postavil Meghan v bran, ko so se nanjo spravili tabloidi. Istega leta je Clooney tudi potrdil, da so sedaj dobri prijatelji. Kot je znano, imata zakonca Clooney v kraju Berkshire hišo, ki ni daleč od Harryjevega doma. "Blizu živimo, včasih se dobivamo na večerjah. Sta zelo prijazni in zabavni osebi in zelo ljubeč par,“ je povedal zvezdnik.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.